· 2019. szeptember 20.

Közel négymillió forint érkezett az alapítványhoz

Gyűlik a pénz a mentőmotorra

A kétgyermekes anyuka, Törökné Tenk Dóra írta meg azt, hogy mi történt a gyermekével, és néhány napon belül rengetegen - több mint tízezren - osztották meg a megható történetet.
Bizakodásra ad okot, hogy úgy tűnik, sok önzetlen és a jó ügyért összefogni képes ember él Magyarországon - legalábbis ezt bizonyítja a Magyar Mentőmotor Alapítvány ma kiadott közleménye.

Közel négymillió forint érkezett az alapítványhoz

Miként azt a Facebook oldalukon közzétették, ugyan csak egy hete indult útjára a #balazsmentomotor gyűjtési akció, ám ezalatt az idő alatt tömegével álltak melléjük. Olyanok, akiknek alig van miből adniuk és olyanok is, akiket tényleg meghallanak mások. Mi több, számtalan cég jelentkezett, és egy-egy helyről akkora összeg érkezett a szervezet számlájára, hogy abból akár drágább orvosi eszközt is tudnának venni. No és persze azok is odaálltak teljes mellszélességgel, akik eddig is rendszeresen segítettek a mentőmotorosoknak.
Boldogan írják az életmentők: - Kezd hihetőnek és valóságosnak tűnni, hogy ebből tényleg motor lesz. És annyi minden készül még november 15-ig, hogy csak kapkodjuk a fejünket, izgulunk, néha meghatódunk, közben pedig nagyon hálásak vagyunk. Érdemes követni az oldalunkat, ha még nem tettétek, mert rengeteg dologról számolunk be nektek a közeljövőben - folytatódik a Facebook-bejegyzés.
{{articleGallery[23209].caption}}
Hogy a konkrét számokra is kitérjünk, a Magyar Mentőmotor Alapítványhoz egy hét alatt kicsit több mint 3,31 millió forint érkezett Balázs Motor közleménnyel, sőt 376 ezer forintnyi egyéb utalás is befutott, amiről azt sejtik, hogy köze lehet a felhíváshoz, csak nem írtak mellé semmit a közlemény rovatba.
Még közel két hónapig tart a gyűjtés, addig is mindenkit arra kérünk, hogy támogassa a kezdeményezést, és - lehetőségeihez mérten - utaljon pénzt a nagyszerű munkát végző Magyar Mentőmotor Alapítványnak a 10700392-49679304-51100005 számra. Köszönjük!