· 2020. október 7. 9

H-Moto nap az új magyar pályán

Találkozzunk a Ser-Ringen!

Az idén nyílt seregélyesi pályán várja a motorosokat, érdeklődőket a H-Moto Team. Használd ki a szezon utolsó napos hétvégéit, töltsd motoron a vasárnapot!
Nagy hagyománya van a H-Moto Team évvégi motoros napjának, ezért járványhelyzet ide vagy oda, úgy döntöttek a csapatnál, hogy – a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett – idén is megtartják a rendezvényt. Természetesen ott lesz az alakulat pilótája, Kovács Bálint is, aki néhány szerencséssel gokartozik is a seregélyesi pályán.
{{articleGallery[27154].caption}}
- Az idei esztendő értékelése és a jövőbeni tervek ismertetése mellett azt szeretnénk, ha mindenkinek egy emlékezetes napot szerezhetnénk a Ser-Ringen. Éppen ezért a rendezvény ideje alatt gokartozási és motorozási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek, ahol mindenki saját motorral vehet részt a programon. Mivel a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, azt javasoljuk, mielőbb jelezd a noemiszilagyi.noemi@gmail.com e-mail címen, hogy szeretnél csatlakozni hozzánk. Gyere el, és érezd jól magad velünk! – áll a csapat közleményében. A program további részleteit megtaláljátok az esemény hivatalos Facebook-oldalán.