· 2020. október 15. 1

Születésnapi motorozás a SER-Ringen

Boldog születésnapot, H-Moto!

Nem mindennapi rendezvényen jártunk múlt hétvégén: az új magyar pályán motorozhattunk Kovács Bálint és Kakuszi Ádám társaságában, hogy együtt ünnepeljük a csapatalapítás 10. évfordulóját.
Sajnos hiába volt napos, tavaszias idő a hét elején, vasárnapra szinte zárt felhő borította az eget, mikor elindultunk a tízkor kezdődő programra.
{{articleGallery[27362].caption}}
A rendezvény helyszínéül a seregélyes mellett elterülő Ser-Ring szolgált. Kicsivel tíz óra előtt leparkoltunk a depó szomszédságában biztosított murvás placcon, ahol rögtön a H-Moto hoszteszei fogadtak frissítőkkel, s beljebb lépve is baráti, családias hangulat fogadott bennünket. Nemsokkal tíz után, mihelyt mindenki megérkezett, elkezdődött a pakolás és a motorok felkészítése a pályázásra. Tudniillik a rendezvény keretein belül a résztvevők számára biztosított volt a gokartozás és a pályamotorozás is, ki mire vágyott éppen. A nyíltnapon természetesen részt vett a H-Moto két nagyágyúja, Kovács Bálint és Kakuszi Ádám is.
{{articleGallery[27334].caption}}
A programokat több 20 perces felvonásra osztották, ezen belül a gokartosok kezdtek, majd a gyerekmotorosok és végül a felnőtt pilóták kerültek sorra. A felhős idő dacára egy csepp eső sem esett, így Kelemen Krisztián a szabad ég alatt köszönhette meg az elmúlt 10 év munkáját és kínálhatott meg bennünket a remek tortával.
{{articleGallery[27349].caption}}
Rövid levezető motorozás követte a szívhez szóló beszédet és a tortázást, majd a program végén, négy körül elkezdtünk összepakolni – akárcsak a többi motoros –, és élményekkel telve indultunk haza. Itt találod az eseményről készült képeinket, melyeken keresztül Ti is átélhetitek, milyen családias, vidám hangulatú volt a H-Moto születésnapja.