· Képek: Ride X Power · 2017. szeptember 8. 4

Hard Enduro 2017

Kemény, keményebb, legkeményebb

Az idei off-road szezonból még jó pár futam hátra van, azonban eddig is megszámlálhatatlan emlékezetes versenyt és pillanatot láthattunk - ezekből készítettek most egy látványos kisfilmet.
A nevezetes európai szériák közül júniusban lezajlott az Ausztriában rendezett Erzbergrodeo, melynek idén 1500 versenyző vágott neki, míg az utolsó nap mindent eldöntő, négyórás futamán végül ötszázan küzdöttek a bajnoki címért. Július végén pedig Romániát vették célba az elszánt pilóták, ugyanis ott zajlott a Red Bull Romaniacs, melyen rajthoz állt a szakág színe-java, és magyar versenyzőknek is drukkolhattunk.
Az idei év eddigi legkeményebb pillanatai, tele esésekkel, óriási küzdelmekkel és nagy befutókkal
Az endurózás egyértelműen az egyik legnehezebb szakág a motorsportok közül, hiszen olyan elképesztő körülmények között küzdenek a pilóták, amely embert és gépet is próbára tesz. Még videón is lélegzetelállító nézni, ahogyan ezek a srácok küzdenek a természettel, dacolva a körülményekkel és a gravitációval - a Red Bull legújabb kisfilmjében összegyűjtötte a versenyek legnehezebb, leglátványosabb pillanatait.