Mindhárom modellt sikerült alaposan körbefényképezni, ennek köszönhetően jól megfigyelhetőek apróbb részleteik is.

Friss Daytona, Thruxton és Tiger érkezik hamarosan

A Daytona limitált kiadású Moto2 765 szériáját még ebben a hónapban bemutatják, augusztus 23-án, a MotorGP Brit Nagydíján tartják a hivatalos premiert. Ezért is különlegesek a Rideapart-on közölt felvételek, melyeken nagyszerűen kivehetőek az összesen alig több mint 1500 példányos modell sajátosságai.
harom-uj-triumph-a-lathataron-22781
A Daytona Moto2 765 teljesítménye bőven 100 LE felett lesz, és számos olyan felszereléssel ellátják, ami a többi Daytonánál legfeljebb plusz pénzért érhető el
Ugyan nemrég újult meg a Tiger 800 kalandmotor, mégis alapos átalakításra, modellfejlesztésre készül a Triumph. Átdolgozott külső, még endurósabb megjelenés, nagyobb szabad hasmagasság és - a pletykák szerint - 900-as erőforrás jellemzi majd az ősszel érkező terepmotort.
harom-uj-triumph-a-lathataron-22783
A Tiger 800 népszerű a középméretű kalandmotorok között, és nagyobb, erősebb háromhengeresével most még több hívet szerezhet a márkának
A Thruxton R kapcsán nehéz eldönteni, hogy mivel állunk szemben - elképzelhető, hogy a Triumph saját custom részlege, a TFC vette kezelésbe a nagyszerű túrázót, ami logikus lépés lenne a korábbi, korlátozott darabszámban készült modellek után.
harom-uj-triumph-a-lathataron-22782
A Triumph több típusából is készítenek Black sorozatot, a Bonneville Bobber, a T100 és a T120 is ezek közé tartozik
Ugyanakkor arra is van esély, hogy a lencsevégre kapott modell egy Black kivitel, amiről idén februárban a Motorcycle News közölt néhány felvételt. Erre utalhat a sötétre fújt villaszár és a megszokottnál kevesebb króm is.