· 2019. augusztus 8. 2

Friss Daytona, Thruxton és Tiger érkezhet hamarosan

Három új Triumph a láthatáron

Itt a SportMotoron is megírtuk, hogy küszöbön áll a Daytona Moto2 765, nem meglepő hát, hogy ez az egyik, amit lesifotósok megörökítettek egy tesztelés során. Mellette a Tiger 800 alaposan átdolgozott és 900-asra izmosított változata, valamint a Thruxton R különleges szériája érkezhet ősszel.
Mindhárom modellt sikerült alaposan körbefényképezni, ennek köszönhetően jól megfigyelhetőek apróbb részleteik is.

Friss Daytona, Thruxton és Tiger érkezik hamarosan

A Daytona limitált kiadású Moto2 765 szériáját még ebben a hónapban bemutatják, augusztus 23-án, a MotorGP Brit Nagydíján tartják a hivatalos premiert. Ezért is különlegesek a Rideapart-on közölt felvételek, melyeken nagyszerűen kivehetőek az összesen alig több mint 1500 példányos modell sajátosságai.
{{articleGallery[22781].caption}}
Ugyan nemrég újult meg a Tiger 800 kalandmotor, mégis alapos átalakításra, modellfejlesztésre készül a Triumph. Átdolgozott külső, még endurósabb megjelenés, nagyobb szabad hasmagasság és - a pletykák szerint - 900-as erőforrás jellemzi majd az ősszel érkező terepmotort.
{{articleGallery[22783].caption}}
A Thruxton R kapcsán nehéz eldönteni, hogy mivel állunk szemben - elképzelhető, hogy a Triumph saját custom részlege, a TFC vette kezelésbe a nagyszerű túrázót, ami logikus lépés lenne a korábbi, korlátozott darabszámban készült modellek után.
{{articleGallery[22782].caption}}
Ugyanakkor arra is van esély, hogy a lencsevégre kapott modell egy Black kivitel, amiről idén februárban a Motorcycle News közölt néhány felvételt. Erre utalhat a sötétre fújt villaszár és a megszokottnál kevesebb króm is.