· 2020. október 9.

Ajándék vezetői engedély többféle motorhoz

Nem jogsival megy…

Vajon mennyivel többen motoroznának, ha minden géphez ingyen adnák a jogosítványt? Most kiderülhet – érdemes kihasználni az egyedülálló lehetőséget.
Rendhagyó akciót hirdetett több ismert márka, így például a Brixton, a Lambretta és a Malaguti hazai forgalmazója, hogy ezzel is elősegítse a a robogók és motorok elterjedését Magyarországon.
{{articleGallery[27174].caption}}
Egyenes beszéd, nincs apróbetűs rész, sem teljesíthetetlen feltétel: ha veszel egy motort, átvállalják az elméleti és gyakorlati képzés teljes költségét, és konkrétan ingyen lesz A1, A2 vagy akár korlátlan A jogosítványod.

Ingyenes motoros jogosítvány robogókhoz, motorokhoz

Az egyedülálló ajánlat érdekes lehet autóból motorra vagy robogóra ülő ingázóknak, de azok is kihasználhatják, akik első jogosítványukat szereznék. Persze kategóriaváltásra is felhasználhatod a segítséget, azaz ingyen átválthatsz 50-esről A1-re, A2-re, esetleg A2-ről A-ra is, ha elég idős vagy.
{{articleGallery[27173].caption}}
Aggódsz a járványhelyzet miatt? Ne tedd, mert e-learningre ugyanúgy érvényes az akció, mint hagyományos, tantermi képzésre, így a korlátozások sem gátolhatnak abban, hogy elkezd az oktatás elméleti részét, jövő tavasszal pedig folytasd a gyakorlati órákkal.