A motorra rögzített, dupla optikás Innovv K3 legfontosabb előnye a hagyományos sisakkamerákkal szemben, hogy gyakorlatilag soha nem merül le, így nem kell menet közben figyelni, hogy kibírja-e az akksi a következő hágóig vagy más látványosságig. Persze az is erős érv mellette, hogy a motor indításával egy időben bekapcsol, vagyis tuti nem maradunk le semmiről, mert elfelejtettük megnyomni a gombot...

GPS-es, külső mikrofonos kamera az Innovvtól

A dobozt kibontva megannyi összetevőt találunk, így két vízálló, Sony Exmor R CMOS-ra épült, FULL HD kamerát, külső mikrofont, helymeghatározót (GPS), gyorsulásérzékelőt (G-szenzor) és persze az állandó tápellátást biztosító kábelezést.

innovv-k3-motoros-kamerarendszer
Vastag kesztyűben is egyszerűen kezelhető központi egységet kapott az innovv új, K3 kameraszettje

Felszerelése sem ördöngösség, kis mérete és ötletes konzoljai révén szinte bármelyik motorra percek alatt rögzíthető az első-hátsó kamera, sőt még arra sem kell ügyelni, hogy óvjuk a víztől, hiszen mindkét optika IP67-es védettségű, azaz ellenáll a pornak, víznek stb.

Így aztán nemcsak motoron, hanem hajókon, jet-skiken, hószánokon stb. is használható, és az sem gond, ha beépítés után nem könnyű hozzáférni a felvételeket rögzítő központi egységéhez. Az Innovv saját alkalmazásával ugyanis egyszerűen, vezeték nélkül letölthetőek a videók.

innovv-k3-motoros-kamerarendszer
Semmi nem marad rejtve! Elöl és hátul is 120-120 fokban „lát” a két HD-felbontású kamera 

A többféle méretű memóriakártyával és különböző konstrukciókban árusított Innovv K3 máris elérhető a hazai forgalmazónál, ahol a beépítéssel kapcsolatban is hasznos tanácsokkal szolgálnak a motorosoknak.