Nemrég dobta piacra a vízálló, automatikus motoros kameráiról ismert Innovv legújabb készülékét, az előre-hátra folyamatosan rögzítő, 4K-felvételre képes K5-öt. Nyílt titok, hogy elsősorban a felhasználók, tulajdonosok visszajelzései alapján zajlott a fejlesztés, hiszen pont abban léptek előre nagyot, amit korábban kritizáltak vásárlóik.

Már megvásárolható az Innovv K5 motoros kamera

Szóval jelentősen javult a felbontás és a képminőség, immáron 4K-s első kamera rögzít indulástól megállásig, ráadásul automatikusan, vagyis tuti nem maradsz le semmiről.

4K-ban rögzít a készülék, hála az erősebb, A53 dual-core processzornak

A hátsó kamera 1080p, azaz HD felbontású 30 fps képkockasebesség mellett. Miként az elődben megszokhatták a motorosok, nincs szükség fizikai kapcsolatra vagy memóriakártyára a letöltéshez, ugyanis wifin keresztül menthetőek a videók, sőt most már külső antennával, stabil jelátvitellel és 5 GHz-es kapcsolaton keresztül szedhetjük le a fájlokat.
innovv-k5-kamerarendszer-28273
Természetesen vízálló a K5, IP67 minősítése és minőségi alumíniumháza garantálja, hogy sokáig megbízhatóan szolgál majd
A fenti újítások mellett bekerült egy intelligens DC-átalakító is, hogy ne véletlenül se merítse le a motor akksiját a két kamera és a központi egység. Mint említettük, immáron külső mikrofon rögzíti a hangot, így szabadon eldönthetjük, hogy mennyire legyen domináns a kipufogó hangja vagy mennyi hallatszódjon be a környezeti zajokból. Végül változott a kódolás formátuma is, a H.265 tömörítés gyakorlati haszna, hogy ugyanolyan minőségben több felvételt rögzíthetünk a 256 GB-os kártyára. A beépített GPS-es, így térképmódban is használható Innovv K5 már Magyarországon is kapható, ráadásul többféle változatban: elérhető memóriakártya nélkül, illetve 128 vagy 256 GB tárhellyel.