Sok éves hagyomány, hogy kitelepülős, quados programokkal és zenés bulival színesített vásárt hirdet az ismert kereskedés, nem véletlen, hogy ilyenkor messzi tájakról is idelátogatnak a motorosok.

Hozd el a családot is a vásárra!

Régóta készült az RMC-s csapat a szezonnyitó rendezvényre, annál is inkább, mert a járványhelyzet miatt tavaly tavasszal kénytelenek voltak lemondani a találkozót. Az összejövetel június 25-én, pénteken reggel 10 órakor veszi kezdetét. Aznap és szombaton is este nyolcig várják az érdeklődőket, míg vasárnap 10-től 14 óráig tartanak nyitva.

ismet-nyilt-nap-lesz-az-rmc-nel
Ételekben, italokban és zenében sem lesz hiány, sőt az épület mögötti quadpark is vár benneteket, ahol gyermekek is kipróbálhatják a négykerekű terepgépeket  

Miként a szervezőktől megtudtuk, idén is tengernyi akcióval készülnek. Igazán jó áron juthattok Abus zárakhoz, Airoh, B-star és THH sisakokhoz, hálós, nyári kabátokhoz, kivehető bélésű sportkabikhoz, valamint Shad dobozokhoz és táskákhoz. Persze a kedvezményel megvásárolható termékek teljes kínálatát nehéz lenne felsorolni, jobb, ha inkább személyesen győződtök meg róla, hogy milyen klassz cuccokat szerezhettek be most az eredetinél lényegesen kedvezőbb összegért. Azt se feledjétek, hogy akad majd néhány szezon előtti áron elérhető használt motor, nem mellesleg egy csomó motoralkatrészt is diszkontáron vihettek haza. Ne habozzatok hát, június utolsó hétvégéjén irány Törökbálint!