· 2020. február 8. 10

Kedvezményes árú oktatás a Conti Safety-Hungary-től

Kezdjétek tréninggel a szezont!

Bár a legtöbb motorosnak februárban még eszébe nem jut kihozni a vasat a garázsból, már most érdemes elgondolkodni egy tréningen - segít a döntésben a Continnental Safety-Hungary csapata.
Tapasztalt, kezdő vagy újrakezdő? Mindegy, melyik csapatba tartozol, a vezetéstechnikai tréning csak a javadra válhat, hiszen biztonságos körülménynek között, zárt pályán tanulhatsz valami újat, melytől nemcsak biztonságosabbá, hanem élvezetesebbé is válik a motorozás.

Kedvezményes árú oktatás a Conti Safety-Hungary-től

A Safety-Hungary csapata hosszú ideje szervez programokat, ahol az eltérő nehézségű pályákon sokféle helyzetet szimulálnak, és a gyakorlás - a hagyományoknak megfelelően - a szervezők saját járműveivel zajlik, azaz nem kell félned, hogy kárt teszel a gépedben.
{{articleGallery[24569].caption}}
A Safety-Hungary szeretné megkönnyíteni az szezonkezdést, ezért jelentős kedvezményt ad a február 29-ig kiírt, fedett pályás, aszfalt- vagy terepképzéseinek árából - az egynaposon ötezer, a kétnaposokon tízezer forintos kedvezménnyel tudtok részt venni. Jó hír, hogy tréningeket már két fő jelentkezése esetén is elindítják, amennyiben az időjárás megengedi, nem mellesleg a helyszínen regisztrálhattok a Safety-Hungary további vezetéstechnikai programjaira is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, s arra kérnek, hogy több információkért látogassatok el a képzés hivatalos Facebook-oldalára, ahol további hasznos részleteket tudhattok meg a nyílt napról!