Tapasztalt, kezdő vagy újrakezdő? Mindegy, melyik csapatba tartozol, a vezetéstechnikai tréning csak a javadra válhat, hiszen biztonságos körülménynek között, zárt pályán tanulhatsz valami újat, melytől nemcsak biztonságosabbá, hanem élvezetesebbé is válik a motorozás.

Kedvezményes árú oktatás a Conti Safety-Hungary-től

A Safety-Hungary csapata hosszú ideje szervez programokat, ahol az eltérő nehézségű pályákon sokféle helyzetet szimulálnak, és a gyakorlás - a hagyományoknak megfelelően - a szervezők saját járműveivel zajlik, azaz nem kell félned, hogy kárt teszel a gépedben.

kedvezmenyes-aru-oktatas-a-conti-safety-hungary-tol-24569
Mindenkinek jól jön a gyakorlás, főképp a hosszú téli pihenő után!

A Safety-Hungary szeretné megkönnyíteni az szezonkezdést, ezért jelentős kedvezményt ad a február 29-ig kiírt, fedett pályás, aszfalt- vagy terepképzéseinek árából - az egynaposon ötezer, a kétnaposokon tízezer forintos kedvezménnyel tudtok részt venni. Jó hír, hogy tréningeket már két fő jelentkezése esetén is elindítják, amennyiben az időjárás megengedi, nem mellesleg a helyszínen regisztrálhattok a Safety-Hungary további vezetéstechnikai programjaira is. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, s arra kérnek, hogy több információkért látogassatok el a képzés hivatalos Facebook-oldalára, ahol további hasznos részleteket tudhattok meg a nyílt napról!