Roppant kellemetlen nedves öltözékben motorozni, ráadásul megfázást is kockáztat, aki nem szerelkezik fel megfelelő, vízhatlan hacukával, arról nem beszélve, hogy a motor vezetése is nehezebbé válik átázott, elgémberedett karral, lábbal.

Nem fog az eső a Tutendo ruhán

Sok motorosnak eszébe sem jut, hogy rövidebb utazásra magával vigyen ilyen szerkót. Ez az állapot általában addig tart, míg el nem kapta az embert egy kiadós felhőszakadás, ami után nem kérdés, hogy mindig beteszi a nyereg alá vagy a hátsó dobozba a vízálló felsőt.

ketreszes-esoruha-a-b-startol
Tízféle méretben vásárolhatjátok meg a Tutendo együttest, melynek kabátján tépőzáras fedés fut végig a fő cipzár felett

Ha beruháznátok egy vízálló alsó-felsőre, feltétlenül vegyétek számításba az RMC Motor által forgalmazott B-Star Tutendót! Ezt a kabátból és nadrágból álló összeállítást első osztályú, szél- és vízálló alapanyagból készítették, s a szürke alapszínt fluoreszkáló, illetve fényvisszaverő betétekkel egészítették ki, hogy sötétben és rossz látási viszonyok között is feltűnjön viselője.

 Óvd a motort is!

 Pihenjen garázsban, fedett tárolóhelyen vagy a szabad ég alatt kedvencetek, érdemes ponyvával védeni. Az RMC Motornál most akciós áron, 9952 forintért megvásárolható, textilből készített, PVC-bevonattal ellenállóvá tett huzat kétrétegű, impregnált belső borítást kapott, és tökéletesen idomul a motor formájához, legyen szó nakedről vagy méretesebb túragépről.

ketreszes-esoruha-a-b-startol

Elérhető olyan változat is, mely akkor is tökéletesen áll a gépen, ha túradobozt rögzítettek rá

Mindemellett ellenáll az UV-sugárzás káros hatásainak, továbbá szél- és vízálló. Felhelyezése sem ördöngösség, tudniillik alsó pereme gumírozott, feszítő szíj segíti rögzítését, nem beszélve arról, hogy alsó szegélyében nyílásokat alakítottak ki, ezáltal a leplen is átbújtathatjátok a lezáróláncot.

Tegyük hozzá, a felöltő és a nadrág derékrésze egyaránt gumírozott, sőt előbbi a deréknál és az ujjaknál, utóbbi a bokánál szűkíthető az ebből a célból felvarrt, tépőzáras pántok segítségével. A tervezők ügyeltek arra, hogy kényelmes és ellenálló legyen mindkettő, ebből kifolyólag a kabátot magasított nyakkal látták el, míg a pantallónál bővített lábszárrészt alkalmaztak. Az sem mellékes, hogy kedvező áron megvehetitek a két modellt, hiszen a kabát 9990, a nadrág pedig 5990 forintba kerül, magyarul azok is megengedhetik maguknak, akik nem tudnak több tízezer forintot felszerelésre költeni.