A motorosok zöme nyár elején kap észbe, hogy nem indulhat el a jól megérdemelt túrára, mert nincs esőruhája, tönkrement a kesztyűje vagy cserélni kell az elhasználódott bélésű sisakot.

Egymást érik az akciók az RMC-nél

Ilyenkor az a célravezető, ha alaposan átgondoljátok, hogy mi hiányzik a kelléktárból, és pontosan összeírjátok a listát, így garantáltan nem felejtetek el semmit. Érdemes jól körülnézni a boltok kínálatában, bár az is igaz, hogy sok helyen már túl vannak a szezon előtti kiárusításon. Nem így az RMC-nél, ahol folytatódnak a június utolsó hétvégéjén megtartott Bazi Nagy Vásár akciói, és – visszavonásig, illetve a készlet erejéig – sokféle kedvezményes árú cuccot találhattok a polcokon.

kihagyhatatlan-ajanlatok-az-rmc-nel
A Zandona prémiumkategóriás gerincvédője extra ütéselnyelő réteggel óvja viselőjét. Most 41 990 forint helyett 33 590 Ft-ért lehet a tiéd az RMC-nél

Bukósisakból például a zárt, napellenzős, kivehető béléssel és bogárhálóval büszkélkedő B-Star Furioust javasolt megvásárolni mindazoknak, akik jó minőségű és kedvező árú fejfedőre vágynak, hiszen ez most 31 990 Ft helyett 25 592 Ft-ért elérhető. Emellett ott van a felnyitható vagy levehető plexivel, leszerelhető silddel és elhúzható napellenzővel ellátott THH TX28 is, amit kifejezetten túraendurósoknak ajánlanak, s most eredeti áránál 13 497 forinttal kedvezőbb összegért, 31 493 Ft-ért hazavihettek. A listaárnál közel ötezerrel olcsóbban, 35 991 forintért zsákolhatjátok be a népszerű, szél- és vízálló B-Star Air Jack Evo textilkabát továbbfejlesztett változatát, amit nemcsak eltávolítható külső héja, hanem kivehető protektorai és bélése, számtalan hasznos zsebe és tépőzáras szűkítői okán is szeretnek a túrázók.

kihagyhatatlan-ajanlatok-az-rmc-nel
Otthoni tároláshoz vagy akár túrázás alkalmával is jól jöhet ez a szél- és vízálló, kétrétegű, impregnált belső bevonattal dicsekedő motortakaró, amit egy pillanat alatt feldobhattok a járgányra, ráadásul kevesebb mint 10 ezer forintba fáj

Akad még az ajánlatban Brubeck aláöltöző, Falco csizma, Grand Canyon bőrkabát, Zandona gerincvédő, s többféle térdvédő, valamint textilkesztyű is, nem utolsó sorban ellenálló ponyvával is meglephetitek kétkerekűiteket. Mindenkinek azt ajánljuk, hogy minél előbb keresse fel a törökbálinti üzletet, nehogy elfogyjanak a „jóárasított” termékek!