– Biztosan Ti is ismeritek az érzést, amikor nagyon szeretnétek valamit elérni, és azt mondjátok: egy hajszálon múlt! Soha sem tudhatja az ember, melyik az a hajszál, ami kisegíti a bajban, melyik az a búzaszem, amelyik átbillenti a mérleg nyelvét és melyik lesz a gázfröccs, amelyik egy utolsó nagy löketet adva a dobogó legfelső fokára repít. Egy dolog azonban biztos: együtt mindig messzebbre jutunk, mint egyedül! – áll a H-Moto Team felhívásában, mely azért született, hogy minél többen hozzájárulhassanak Kovács Bálint világbajnoki indulásához.

Adód 1%-ával támogathatod Kovács Bálintot

Kérjük, hogy ha lehetőségetek van rá, és a könyvelőtök kérdezi, kinek adnátok adótok 1%-át, akkor támogassátok Kovács Bálint világbajnoki indulását! Előre is köszönjük!

– tették hozzá a csapattagok.

kovacs-balint-ado-1-szazalek-felajanlas

A hozzászólások között többen jelezték, hogy már be is pipálták a bevallásban, és ment az 1%, sőt ennél több is kiderült a kommentekből. Ugyanis azt kérdezték, támogatja-e az állam a magyar versenyzők nemzetközi szereplését, amire Kelemen Krisztián csapatfőnök reagált is: a kormánynak most sokkal nagyobb gondjai is akadnak, de a MotoGP-pálya építése mellett lesz pénz utánpótlásra is – tehát a hajdúsági komplexum építésével párhuzamosan állami támogatású utánpótlásnevelés-program is indul Magyarországon. – Azonban ez nem idén realizálódik – folytatta Krisztián –, viszont Bálint fejlődése megköveteli, hogy idén bemutatkozzon a Superbike Világbajnokságon, s ehhez járulhat hozzá, aki felajánlja adójának 1%-át.

kovacs-balint-ado-1-szazalek-felajanlas
Bálint az Endurance-vb sepangi futamán. Ha minden a tervek szerint alakul, még sok-sok világbajnoki sorozatban láthatjuk a magyar tehetséget

Mi is erre biztatunk hát mindenkit, támogassa Kovács Bálintot, hogy újra magyar versenyzőnek szurkolhassunk a vb-n!