· 2019. október 2. 1

Egy helyen a világ legcsúfabb motorjai

Ha a fantázia sem szab határt

Valószínűleg soha nem lesz egyetértés a motorosok között, hogy melyik a világ legrondább gépe, de most legalább egy csokorba összeszedték a döntős vasakat. Elképesztő, hogy milyen motorok születnek a világban, ha valaki elég béna és elszánt hozzá...
Mi is készítettünk már egy - erősen szubjektív - összesítést arról, hogy melyek a legcsúnyább motorkerékpárok. Kaptunk is érte hideget-meleget, hogy miért került bele a Hayabusa, a Mantra vagy éppen Phillippe Starck meg nem értett, mégis csodálatos Aprilia Moto 6.5-je.

Válogatott csúfságok egy helyen

Nos, ezeknél sokkal rondább szerzetek pózolnak az egyelőre csak pár száz bejegyzésnél tartó Insta-oldalon, ahol choppertől a superbike-ig mindenféle két- és háromkerekű megtalálható - közös pontjuk, hogy rútul elbánt velük a gazdájuk.
{{articleGallery[23333].caption}}
Ha másra nem is, de okulásként mindenképpen hasznos az oldal, hogy a kezdő és/vagy botcsinálta motorépítők ne vágjanak bele - szó szerint - a motorépítésbe, amíg fogalmuk sincs a szépségről vagy egyáltalán az átépítés alapjairól. Jó böngészést kívánunk, és persze hozzászólásokban jöhetnek a saját találatok: milyen csúfságot láttál vagy építettél korábban?