· Képek: Lewis Hamilton · 2017. április 20. 26

Lewis Hamilton a GP-be tart?

„Szeretnék a MotoGP-ben versenyezni!”

A Formula-1 többszörös bajnoka elárulta, nagyon szeretne rajthoz állni a MotoGP-ben, egyben azt is elmesélte, hogy a száguldó cirkusz vezetői nem állhatnak az útjába, ha megtalálja ennek módját.
A hétvégi bahreini Formula-1-es nagydíj után Lewis Hamilton arról beszélt, hogy Fernando Alonso terveit követve ő is szeretné megmérettetni magát az Indianapolis 500-on. Elmondta, nagyon örül neki, hogy a pilótáknak alkalma nyílik részt venni más versenyeken is, ennek jegyében ő szívesen volán mögé ülne a Nascar sorozatban és a Daytona 500-on is.
{{articleGallery[13272].caption}}
Mivel Lewis lelkes motoros, szinte magától értetődően merült fel, hogy szívesen kipróbálna egy MotoGP versenygépet, sőt részt venne egy viadalon is a kétkerekűek mezőnyében. Fordított példákat láthattunk már, hiszen Valentino Rossi is kikacsintgatott saját területéről, sőt kimondottan jól szerepelt raliban, így az elvi esély tulajdonképpen megvan arra, hogy Hamilton is kapjon egy lehetőséget, s szabadkártyával rajthoz álljon. Kíváncsian várjuk, hogy megállja-e a helyét a királykategóriában, mely a sokat látott autóversenyzőnek is merőben új kihívás.