· 2020. március 19.

A motorosmentők mindennapjai

Eltűntek, de itt vannak

Ezúttal kivételesen szabadkoznak a motorosmentők, mert kénytelenek hanyagolni a Facebook-oldalukat, ám ez nem véletlen. Annyi a munkájuk - és az önzetlen segítségük -, hogy nem érnek rá „szerepelni”.
- Igencsak lecsökkent az oldal aktivitása a napokban, de ezzel párhuzamosan az Alapítványé jócskán megnövekedett - írták, majd egy sebtiben készített fotóval meg is mutatták, min dolgoztak mostanában.

Új motorok és eszközök a Mentőmotoros Szolgálatnál

Jelenleg arra készülnek a mentőmotorok és a szolgálat tagjai, hogy a leghatékonyabban ki tudják venni részüket a járvánnyal szembeni védekezésből. Ez a megszokott feladatok és eszközök átalakításával jár, ezért az elmúlt napokban folyamatosan, éjjel-nappal dolgoztak, és még hosszú munka vár rájuk.
{{articleGallery[24858].caption}}
- Mindeközben rengeteg támogatást kapunk tőletek. Partnereink soron kívül szervizelik, gumizzák a motorokat, az új eszközök beszerzésében a lehetetlent is megmozgatják, hogy minden azonnal rendelkezésünkre álljon, erőn felül teljesítve áll mellénk mindenki. Köszönjük itt is a felajánlásokat eszközben és rendkívüli támogatási összegekben, a bátorító üzeneteket, a türelmet, amivel civil motorosok elfogadják, hogy miattunk most egy kicsit többet kell várniuk - köszönték meg mindenkinek a segítséget.
- A két új gép, Balázs és CiLi is részt vesz a védekezésben, ezért ők is gyorsított tempóban készültek el. Ma kaptak műszakit, akár a jövő héten is munkába állhatnak, mert óriási szükség van rájuk. Lám, az őszi kampány nélkül most két motorral kevesebbel számolhatnánk! Mindenki, aki hozzásegített minket a megvásárlásukhoz, máris tevékenyen is részt vett a vírus elleni harcban, pedig tavaly mindebből semmit nem láthattunk előre - szögezték le.
{{articleGallery[24860].caption}}
Emellett harcba száll a BMW, és meglévő flottánk kiöregedő tagjainak cseréjét is elodázzuk - ezekben a percekben is folyik a munka az egyik Pan Europeanon. A tervezett sajtótájékoztató és motorátadó most elmarad, de reméljük, hamarosan a vírus sikeres leküzdését ünnepelhetjük majd, és akkor bepótolunk mindent, ami jelenleg háttérbe szorult - fűzték hozzá

Segítsd Te is a motorosmentőket!

- A napokban kapják meg a magánszemélyek az adóbevallása áttekintéséről szóló felhívást: ez nekünk fontos időszak, hiszen továbbra is az 1%-ok jelentik működésünk zálogát, de most ez a kampány is háttérbe szorult... Ezért kérünk titeket, hogy aki teheti, gondoljon ránk az adatlap kitöltésekor (Adószámunk: 18019807-1-13), és mondjátok el ismerőseiteknek is, hogy ne feledkezzenek el a felajánlásokról!
Amint tudunk, ismét jelentkezünk új információkkal, addig is köszönjük, hogy velünk vagytok! Lehet, hogy sokszor csak érezzük, és nem mondjuk el, de tudjatok róla: a felénk áradó szeretetek és a mindenhonnan tapasztalt közösségi összefogás mindent sokkal könnyebbé tesz számunkra. Még ezt a nehéz, rendkívüli helyzetet is - tették hozzá zárásként.