A Gerecse és a Vértes szívében, Tarjánban rendezik az idei túramotoros találkozót, ami ideálisabb helyszínnek tűnik a korábbiaknál, elvégre a hegyvidéki környezet egyaránt alkalmas az on- és off-road túrákra, no meg az önfeledt kikapcsolódásra. További érdekesség, hogy számtalan különleges tesztmotor várja a vendégeket, beleértve olyan csemegéket, mint a Tenere 700, a Triumph Scrambler 1200, a KTM újdonságai, a Moto Guzzi V85 stb.

makot-4-tarjanban-22881
Miként megszokhattátok, itt lesz a teljesítménymérő paddal megspékelt MAMI Kamion, miként a mentőmotorosok is tiszteletüket teszik a tarjáni túra- és kalandmotoros találkozón
A túrákon és oktatásokon megfáradt motorosok esténként vetítéssel egybekötött élménybeszámolók, valamint világutazók élő bejelentkezései mellett pihenhetnek a háromnapos rendezvényen. Nem lesz gond a szállásra sem - vendégházak és sátorhelyek fogadják a kétkerekű vándorokat a Tarjáni Medence egyik legszebb tisztásán. A korábbi összejövetelek galériáját itt találjátok, további részleteket pedig az esemény hivatalos oldalán olvashattok a MAKOT 4.0-ról.