· 2019. augusztus 23. 1

Újabb részletek az idei MAKOT-ról

Már csak két hét!

Minden eddiginél szebb helyszínen és színesebb programokkal zajlik az idei túra- és kalandmotorosok találkozója. Ha részt vennél, nem árt igyekezni, mert napról-napra fogynak a tréningek és szállások szabad helyei.
A Gerecse és a Vértes szívében, Tarjánban rendezik az idei túramotoros találkozót, ami ideálisabb helyszínnek tűnik a korábbiaknál, elvégre a hegyvidéki környezet egyaránt alkalmas az on- és off-road túrákra, no meg az önfeledt kikapcsolódásra. További érdekesség, hogy számtalan különleges tesztmotor várja a vendégeket, beleértve olyan csemegéket, mint a Tenere 700, a Triumph Scrambler 1200, a KTM újdonságai, a Moto Guzzi V85 stb.
{{articleGallery[22881].caption}}
A túrákon és oktatásokon megfáradt motorosok esténként vetítéssel egybekötött élménybeszámolók, valamint világutazók élő bejelentkezései mellett pihenhetnek a háromnapos rendezvényen. Nem lesz gond a szállásra sem - vendégházak és sátorhelyek fogadják a kétkerekű vándorokat a Tarjáni Medence egyik legszebb tisztásán. A korábbi összejövetelek galériáját itt találjátok, további részleteket pedig az esemény hivatalos oldalán olvashattok a MAKOT 4.0-ról.