Korábbi beharangozónk óta napvilágot látott a részletes programterv is, amiben garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző programokat. Eszerint pénteken az újlengyeli Motocamp Hungaryként ismert Hernádi dűlőben gyülekeznek a motorosok, ahol a nulladik napon bográcsozás, grillezés vagy ételrendelés közül választhatnak a vendégek.

makot-motorostalalkozo-2018-19098
Az endurósokat egész napos off-roadozás várja, míg a sport- és túramotorosok aszfalton járhatják be a környéket a túravezetők segítségével
Másnap, szombaton vezetett aszfaltos és off-road túrákra csábítják a vendégeket, utóbbi kapcsán fontos megjegyezni, hogy a helyszínen legfeljebb harmincan, az érkezés sorrendjében jelentkezhetnek, szóval érdemes időben regisztrálni. A terepes útvonalra nevezőknek a „bütykösgumi” erősen ajánlott, míg az országúti körön nincs létszámlimit, sem műszaki előírás. A két csapat útja egyébként keresztezi egymást, nagyjából délben találkoznak a dagonya és az aszfalt lovagjai. Azoknak, akik a táborban maradnak, a délelőtt tíztől kezdődő off-road bemutató, valamint a MAMI kamionjában zajló programok (KRESZ-teszt, teljesítménymérés, karbantartási tanácsok stb.) segítenek hasznosan eltölteni az időt, míg az endurózásban megfáradt testeket masszőrök veszik kezelésbe délután.
makot-motorostalalkozo-2018-19102
Hasznos karbantartási tanácsokért és teljesítménymérésért keresd a MAMI kamionját!
Háromtól a Magyar Mentőmotoros Alapítvány, majd négytől az Africa Twin Klub bemutatja szórakoztatja a nagyérdeműt, ezután Afrikáról, a Kaukázusról és a Balkánról készült túrabeszámolók következnek. Este tábortűz és élőzene mellett albániai kalandoktól lesz hangos a tábor, illetve itt lesznek az idei Budapest-Tokió túra résztvevői is. Ha bármilyen kérdésed lenne, hívd bátran a szervezőt, Gyurgyót a +36304970101-es telefonszámon, aki szívesen válaszol az érdeklődőknek.