Akik követik a MAMI Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskola történetét, azoknak aligha újdonság, hogy a nebulók stílusosan kétkeréken „ballagnak el” az intézményből. Ezúttal sem volt másként, és ismét rengetegen vettek részt a felvonuláson, illetve a közös pályabejáráson. Az eseményről Lévay Bence készített remek videót, hogy a végzősök bármikor visszanézhessék a nem mindennapi ballagást:

Indul az egyéves motorszerelő-képzés a MAMI-ban

Ha szívesen lennél Te is egy közülük, és kedvet kaptál hozzá, hogy egy jól fizető szakmát szerezz, de nincs időd hagyományos, nappali oktatásra járni, akkor a MAMI esti oktatását neked találták ki.

mami-ballagas-2024

Itt ugyanis mindössze egy év alatt kitanulhatod a hivatalos nevén motorkerékpár-karbantartó, magyarosan csak motorszerelő szakmát, ami minden 16 év feletti, 10. osztályt befejezett jelentkezőnek elérhető. Ráadásul kizárólag szombaton zajlanak a tanítások, így akár munka mellett is belevághatsz. Ha szeretnél többet megtudni a suliról és a szeptemberben induló osztályokról, csak kattints ide – korábbi cikkünkben részletesen meséltünk a motorkerékpár-szerelő és a motorkerékpár-, valamint versenymotor-technikus képzésről.