· 2018. május 14. 6

Elballagtak a MAMI végzős diákjai

Benzingőzös ballagás

A motoros szakiskola idén is megrendezte hagyományos ballagását, újra büszke végzősök vonultak a főváros utcáin. Ennél is fontosabb, hogy hamarosan új diákok veszik át a terepet, akikhez még Te is csatlakozhatsz!
A MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakgimnázium hagyományőrző ballagását stílusosan május 6-án, Anyák napján rendezték Budapesten. A felszabadult tanoncok délelőtt kétkerekűik nyergébe pattanva vették be Budapestet.
Rövid részlet az idei ballagásból
Az Ötvenhatosok teréről indulva a Hősök tere, Andrássy út, Deák tér érintésével másfél óra alatt barangolták be a pesti és budai Nagykörúton belüli területet, hogy végül a Rákóczi út, Kerepesi út, Mogyoródi út útvonalon visszaérkezzenek először a Kollégiumhoz, majd a MAMI főhadiszállására, az Angol utcába. A seregletben akadt mindenféle jármű, a robogóktól kezdve a veteránokon át a sportmotorokig, igazán színes kavalkád dobta fel a budapesti utcákat.

Kezdődik az új tanév

A ballagás értelemszerűen azt is jelenti, hogy egy évfolyam búcsúzik, ősszel már új nebulók ülnek a véndiákok helyére. A MAMI idén is elindítja összes jól ismert képzését, így a motorkerékpár-szerelő és a vízisportmotor-szerelő szakot, továbbá az egyedülálló versenyszerelői programot. Az iskola népszerűségét jól mutatja - egyben örömteli hír -, hogy az esti tagozatra már most rengetegen jelentkeztek, így aki a beiratkozást fontolgatja, annak érdemes mielőbb cselekednie. Várják még a jelentkezéseket nappali oktatásra is, ahol – természetesen az estihez hasonlóan – a legjobb szakemberek adják át tudásuk színe-javát a modern, gazdagon felszerelt, nívós tantermekkel büszkélkedő intézmény falai között. A lehetőség bárki számára nyitva áll, a május 29-én zajló beiratkozásról részleteiről a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakgimnázium honlapján olvashatsz bővebben.