Először is jöjjön a jó hír: évek óta változatlan a nevezési díjak összege, sőt 2021-ben sem drágul a tarfifa. A kétnapos „beugró” 30, míg az egynapos kereken 20 ezer forintba kerül a következő szezonban. A nevezés módja is ugyanaz, mint idén, sőt szabálymódosítás sem történt, hogy minél egyszerűbb legyen a felkészülés a következő idényre.

2021-ben is folytatódik a MAMI Kupa

Május utolsó hétvégéjén, Kakucson kezdődik a bajnokság, ekkor óramutató járásával megegyező irányban köröznek a motorosok az alföldi pályán. Ezután jön RabócsRing (június 26. és 27.), majd a szokásos, augusztusi pihenő után ismét Kakucsra térnek vissza a motorosok (szeptember 4. és 5.), ám ekkor már fordítva, „balos” nyomvonalon zajlanak a futamok.

A nézőknek továbbra is ingyenes a belépés a MAMI Kupa versenyeire

A tervek szerint október 2-án és 3-án az EuroRingen zárul a négyhétvégésre tervezett, 2021-es bajnokság. Egyben az is kiderült, hogy ezúttal elmarad az immáron hagyományosnak mondható, év eleji díjátadó, de biztosra veszik a szervezők, hogy a járványhelyzet levonulása után ezt is pótolják. További részleteket, műszaki kiírásokat stb. a MAMI Kupa hivatalos oldalán találnak a sorozat után érdeklődő motorosok.