Nehézségek ide vagy oda, a MAMI Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskola lelkes tanárai, oktatói idén is megrendezték a MAMI Kupát. A bajnokságot és a kupasorozatot az oldtimeres pilótáknak írták ki, hogy biztonságos körülmények között élhessék át a versenyzés élményét. Eltökélt céljuk volt a 2022-es idény szervezésekor, hogy azok is pályázhassanak, akik mögött nem áll jelentős anyagi háttér.

mami-kupa-2022-kakucsring
Az idei, négyfordulós bajnokságból már csak egy versenyhétvége van hátra, melyet október elsején és másodikán rendeznek az EuroRingen

Aki esetleg lemaradt volna az YT 125 2T és 4T, az MZ Széria, valamint Classic géposztály viadaláról, most pótolhatja, ugyanis a MAMI Kupa csoportban megosztották Lévay Bence kiváló videóját nemrég rendezett, kakucsi összecsapásról:

Miként említettük, idén már csak egy alkalommal, az októberi zárófordulón lépnek pályára a bajnokságban és a kupában induló motorosok. Szóval ha élőben is megnéznéd őket, akkor október elsején irány Örkény, ahol két napon át zajlanak majd az izgalmas versenyek.