Néhány perccel ezelőtt hozták nyilvánosságra a MAMI Kupa 2022-es versenynaptárát, melyből kiderül, hogy idén is a megszokott helyszíneken, júniustól októberig tart majd a bajnokság.

A MAMI Kupa 2022-es versenynaptára

A bajnokságot és a kupasorozatot a magyar oldtimer szakág versenyzőinek írtuk ki, hogy biztonságos körülmények között, versenypályán, profi időmérőkkel és versenyigazgatósággal átélhessék a versenyzés élményét. Célunk, hogy azok is versenylehetőséghez jussanak, akik mögött nem áll jelentős anyagi háttér, akiknek a játék sport és a sport játék! – írták a szervezők friss bejegyzésükben.

Az idei állomások: június 4-5., Kakucs Ring, július 2-3., RabócsiRing, szeptember 10-11., KakucsRing és október 1-2., EuroRing. A versenykiírások a MAMS oldalán lesznek olvashatóak, míg online nevezésre a Chronomoto honlapján lesz lehetőségetek.

mami-kupa-2022-versenynaptar

Idén is számos géposztály versenyeit láthatják a nézők – akik számára a belépés továbbra is ingyenes –, így szemtanúi lehetnek az YT 125 2T és 4T OB és Kupa, MZ Széria OB és Kupa, valamint Classic OB és Kupa összecsapásainak – derült ki a MAMI Kupa csoport friss bejegyzéséből.