Gőzerővel dolgozunk az idei év versenyeinek megrendezésén. A versenyszezon megszervezéséhez és lebonyolításához szükséges szponzori tárgyalásaink remélhetőleg révbe érnek, és egy sokkal nyugodtabb évnek nézhetünk elébe, mint tavaly. Mint bizonyára értesültetek róla, hogy az anyagi terhek mellett egy különösen összetett jogi helyzetbe került minden versenyszervezés. Jó hír, hogy a jogászaink visszajelzése alapján van ebből is kiút, és a szabályoknak és törvényeknek megfelelő versenyszervezésnek nem lesz akadálya

– mesélték még tavasszal a MAMI Kupa szervezői, és azóta kiderült, hogy hála a lelkiismeretes munkának, valóban tető alá hozták a legendás versenysorozat idei évadát.

mami-kupa-2023-kakucsring-zarofordulo

Kakucson, Visontán és Máriapócson zajlottak tavaszi-nyári összecsapások, és az utolsó, szeptemberi fordulónak szintén a Kakucsring ad otthont. Miként a versenysorozat hivatalos Facebook-csoportjából kiderült, a Chronomoto oldalán tudtok nevezni, illetve itt tudjátok megnézni a kétnapos viadal pontos időtervét.

Nézőknek, látogatóknak a belépő természetesen most is ingyenes, és látva a fenti videót, izgalmas csatákra számíthatnak a látogatók a szeptember 16-17-én zajló zárófordulón.