Sokszor hallottál már a MAMI-ról, vagyis a Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskoláról, de nem tudod, miként kerülhetsz be és hogyan zajlik az oktatás? Hogy jobban megismerd a megannyi motor- és versenyszerelőt kinevelő intézményt, most Máthé István műszaki igazgató mesél a több évtizede működő suli múltjáról és eredményeiről:

Te is kedvet kaptál a továbbtanuláshoz? Szívesen lennél motorszerelő akár ösztöndíjas képzésen? Nosza, itt az ideje, hogy jelentkezz!

A jövő motor- és versenyszerelői a MAMI-ban

Az iskola friss bejegyzésében arra buzdít, hogy ha érdekel a kétkerekűek világa és szívesen foglalkoznál hivatásszerűen motorokkal, akkor tárt karokkal várnak, hogy átadják neked a sikeres vizsgához és munkához szükséges tudást.

mami-motorszerelo-iskola-2022
Tanulás és versenyzés: villámgyors MZ-sek a MAMI Kupán 

– Nappali motorkerékpár-szerelő képzéseinken gazdagon felszerelt tanműhelyekkel, nagy tapasztalattal rendelkező tanárokkal és saját motorkerékpár-szervizzel vár rád a MAMI! A sikeres ágazati alapvizsga után emelt ösztöndíjat kapsz minden hónapban, sőt a sikeres záróvizsga után egyszeri kéthavi juttatást is! Ha mindez nem lenne elég csábító, a pályán szerelőként vagy akár versenyzőként is átélheted a motorozás élményét. Hazai és nemzetközi sorozatok több szakágában jelen vagyunk, elég csak a MAMI Kupát, a HRE Teamet vagy éppen a Superbike-világbajnokságot említenünk

– írják Facebook-oldalukon.

mami-motorszerelo-iskola-2022

Ha jelentkeznél, további információért látogass el a MAMI Facebook-oldalára, illetve a suli honlapjára és legyél Te is sikeres motor- vagy versenyszerelő!