· 2021. január 8. 3

Már jelentkezhetsz a MAMI 21/22-es képzéseire

Becsöngettek?

Egy hely, ahol megismerheted a motorokat, sőt hiányszakmát sajátíthatsz el akár egy év alatt. Máris elkezdődött a beiratkozás a MAMI nappali és esti oktatásaira.
Az esti képzésen ezúttal motorkerékpár-szerelő, valamint motorkerékpár- és versenymotor-technikus végzettséget szerezhetünk. Ide azok a legalább 16 éves tanulók jelentkezhetnek, akiknek már van – legalább – egy szakmájuk vagy nemes egyszerűséggel nem tudják vállalni a nappali képzés kötöttségeit.

Már jelentkezhetsz a MAMI 21/22-es oktatásaira

A legközelebbi esti turnus 2021. szeptember elsején indul, egy- és kétéves időtartamú, az oktatás gyakorlati része pedig az iskola saját, jól felszerelt tanműhelyeiben zajlik.
{{articleGallery[28505].caption}}
Nappali tagozaton a következő szakmákat sajátíthatod el a MAMI-ban:
- Ötéves motorkerékpár- és versenymotor-technikus, mely vadonatúj képzési forma a 8 általánost végzett tanulóknak.
- Ugyanez a végzettség megszerezhető két év alatt is, ide azokat várják, akik már sikeres érettségi vizsgát tettek.
{{articleGallery[28507].caption}}
- Az államilag támogatott, hároméves motorkerékpár-karbantartó képzésen azok vehetnek részt, akik túlvannak a 8 általánoson, és szeretnének átfogó elméleti-gyakorlati tudást szerezni, valamint motorszerelőként elhelyezkedni.
- Végül pedig kétéves motorkerékpár-karbantartó oktatásra jelentkezhetnek az első tíz osztályt kijárt fiatalok, ám itt az is megkötés, hogy a képzés utolsó tanévének végéig nem tölthetik be a 25. életévüket.
{{articleGallery[28506].caption}}
Aki szeretne egy érdekes és jól fizető szakmát vagy felnőtt fejjel szívesen tanulna a motorokról, itt jelentkezhet a MAMI nappali és esti képzéseire. Ehhez nincs szükség másra, mint a végzettséget igazoló papírjaira, no meg az online űrlap kitöltésére, amit az iskola honlapján érhettek el.