Aligha szorul magyarázatra, hogy miért érdemes kitanulni a motorszerelő szakmát, elvégre a munkaerőhiány éppen olyan égető probléma az autó- és motorszervizekben, mint megannyi más területen. Ha Te is szívesen foglalkoznál motorkerékpárokkal – vagy csónakmotorokkal –, akkor a jövő heti nyílt napot neked találták ki:

mami-motorszerelo-nyilt-nap-2023-november

– Gyere és nézd meg saját szemeddel leendő középiskolád tantermeit, műhelyeit és találkozz azokkal a tanárokkal, akik a motorkerékpár-szerelést oktatják neked! – invitálták a MAMI Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskola oktatói a jövő motorszerelőit.

mami-motorszerelo-nyilt-nap-2023-november

 Nyílt nap a MAMI-ban

Jövő hét csütörtökön, azaz november 16-án tartják a nyílt napot, a helyszín természetesen most is maga az iskola, mely Budapesten, azon belül is az Angol utcában található. A program ezúttal is délelőtt tíz órakor kezdődik, és nincs szükség regisztrációra sem, szóval az utolsó pillanatban is eldöntheted, hogy csatlakozol-e a MAMI oktatóihoz, tanáraihoz.

mami-motorszerelo-nyilt-nap-2023-november

Ha pedig szívesen ott lennél, de nem jó az időpont, akkor azt javasoljuk, hogy kövesd a MAMI Facebook-oldalát, ahol rendre beharangozzák a közelgő nyílt napokat.