Bár évekkel ezelőtt még a bankkártyás fizetési lehetőség sem volt általános, manapság ez már szinte természetes, sőt a sikeres üzletek újabb megoldásokat vezetnek be, hogy kényelmesebbé tegyék a vásárlást.

Készpénz helyett SZÉP-kártya

Nem meglepő, hogy a folyamatosan új szolgáltatásokkal jelentkező RMC Motor is lépett, s a közelmúltban bevezette a Széchenyi Pihenő Kártyás (ismertebb nevén SZÉP-kártyás) fizetési lehetőséget.

mar-szep-kartyat-is-elfogadnak-az-rmc-ben
Érdemes felkeresni a törökbálinti RMC áruházat, mert szinte minden hétre jut egy-egy akció, ráadásul rengeteg terméket állandó kedvezményekkel vásárolhattok meg

Miként a vállalkozás üzletfejlesztési vezetője a SportMotornak elmondta, az utóbbi időszakban mind többen jelezték, hogy szívesen vennék, ha a cafeteria-rendszer keretében kapott juttatásukat is elkölthetnék náluk. Márpedig ennek nincs akadálya, hiszen szabadidő-eltöltés, rekreáció vagy egészségmegőrzés céljából igénybe vett szolgáltatásra évente 75 ezer forint felhasználható.

mar-szep-kartyat-is-elfogadnak-az-rmc-ben
Budapesttől 10 percre található a déli agglomeráció legszebb quados paradicsoma, ahol egész évben színvonalas programok és felkészült oktatók várják a négykerekű terepgépek szerelmeseit

Természetesen a motorozás is ebbe a körbe tartozik, így aztán mindenféle motoros terméket megvehetsz K&H, MKB és OTP SZÉP-kártya segítségével, mi több a webáruházon keresztül is lebonyolíthatod az üzletet. Azt se felejtsétek, hogy az RMC kötelékébe tartozó Quadtours különleges programjait is igénybe vehetitek, legyen szó vezetett túráról, erdőben zajló quados csavargásról vagy menő gyerekprogramokról.