· Képek: David McCairle · 2018. november 28.

Elhunyt Patrick Godet

Viszlát, Mester!

Eltávozott a villámgyors gépek szenvedélyes és végtelenül precíz mestere, Patrick Godet, akinek sok-sok gyönyörű motorkerékpárt köszönhetünk.
- Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Patrick tragikus hirtelenséggel elhunyt. A nehéz órákban mind imádkozunk a lelkéért, családjáért és szeretteiért. Miként azt kérte, temetésén csak a legközelebbi hozzátartozók és barátok lesznek jelen - írták tegnap este az Egli Vincent hivatalos oldalán. A nemes egyszerűséggel Vincent-specialistaként ismert szakember megannyi szépséget restaurált és értékesített már, cégével főként a Cafe Racer, Sport GT és Racer modellekre szakosodott. Négy-öt évtizedes tapasztalatával szolgálta megrendelőit, beleértve a gyűjtőket, rajongókat és a veteránversenyeken kardoskodó csapatokat.
{{articleGallery[20202].caption}}
- Folyamatosan figyeljük az új technológiákat, és ezeket latba vetve tesszük szebbé, jobbá a koros Vincenteket, persze tiszteletben tartva az eredeti konstrukciót. Ez nem szentségtörés, hiszen a hatékonyabb alapanyagok és gyártásfolyamatok hozzájárulnak, hogy a gyönyörű Vincentek még jobban szolgálják tulajdonosukat - mesélte korábban Patrick Godet vállalkozása bemutatóján. Nyugodjék békében!