Mikor valaki azt mondja, úgy motorozol, mint egy lány, az általában pejoratív jelentésű. Nos, Megs Braap, polgári nevén Megan Griffiths kanadai származású motoros hölgy alaposan rácáfol a sztereotípiára, ugyanis olyan ügyesen csapatja Husqvarnájával, hogy azt a legkeményebb srácok is megirigyelhetik. Megs gyermekkora óta az extrém sportok megszállottja, elmondása szerint imád mindent, ami kellően pulzusemelő, legnagyobb szerelme az endurózás. Többnyire erdőkben, durva hegyi szakaszokon zajló kalandozásait videóra veszi, YouTube-csatornáján több tízezres nézettségű felvételek sorakoznak.

A kanadai enduróversenyző olyan stramm hölgy, akitől valószínűleg senki nem szeretne pofont kapni... Ő azonban nem bánt senkit, sőt nem is szereti túl komolyan venni magát, s ezt be is bizonyítja az alábbi videón

A belevaló pilótának szívügye, hogy minél több lánynak megmutassa, igenis van keresnivalójuk a terepmotorok nyergében, szóval arra buzdítja őket, hogy legyenek merészek, és vágjanak bele az off-roadozásba. Többek között ez a kultúrmisszió az oka annak, hogy Megs tartalmai között számos oktatóvideót találhatunk, egyikben például alacsony termetűeknek ad tanácsokat arra, miként fejlesszék egyensúlyérzéküket, hogyan tartsák meg könnyedén a motort, s milyen módon álljanak meg azzal. A fenti videóban viszont semmi komolykodás nincs, ez esetben inkább a viccesebb oldalát mutatta meg a hölgy, mi pedig nagyon jól szórakoztunk rajta! Végre egy motoros paródia, ami nem kínosan vicceskedő, hanem tényleg humoros - le a kalappal!