· 2020. szeptember 13.

Ismét motoros börze a Lőrinci Piacon

...de nem utoljára!

Jó féléves kihagyás után ma ismét megnyitja kapuit a Lőrinci Piac, ahol motoros holmik és egyéb régiségek között válogathatunk.
Az alkatrészforrásnak és hétvégi kikapcsolódásnak is tökéletes Oldmotors-börzék sajnos elmaradtak a járványhelyzet miatt, így március eleje óta várják a rendezvény törzsvendégei, hogy ismét bogarászhassanak a patinás felszerelések és gépek között.
{{articleGallery[26774].caption}}
Ennek azonban vége, ugyanis a rendező hivatalosan is megerősítette, hogy idén még négy alkalommal lesz veteránbörze és kirakodóvásár a pestszentlőrinci helyszínen. Az első rögtön ma, azaz szeptember 13-án, szóval ha nincs más programod, érdemes kilátogatni.
{{articleGallery[26771].caption}}
Miként korábban, a látogatók, vásárlók most is ingyen léphetnek be a piacra, de nem árt időben érkezni, mert a parkolóhelyek – szokás szerint – gyorsan elfogynak.

Oldmotors-börze a Lőrinci piacon

– Tisztelt Barátaink! Jelen szabályozás szerint a piac nem minősül rendezvénynek, ezért az őszi szezonra meghirdetett börzéinket megtartjuk.
{{articleGallery[26770].caption}}
Kérünk minden résztvevőt, hogy a szájat és orrot eltakaró maszkban, a fizikai kapcsolatot (kézfogás, puszi stb.) mellőzve vegyen részt az eseményen és tartson egy-másfél méter távolságot a többiektől! Továbbá javasoljuk a kézfertőtlenítő használatát, amit egyébként a bejárathoz is kihelyezünk.
{{articleGallery[26772].caption}}
Idén ősszel négy alkalommal tartunk börzét a tervek szerint, ezek időpontja: szeptember 13., október 4., október 18. és november 8. Aki nem vásárolni, hanem árulni szeretne, az oldmotors@oldmotors.hu e-mail címen vagy a 06-1-425-0145-ös telefonszámon regisztrálhat – írták a szervezők.