Elviselhetetlen hőség van mostanában, nem csoda, hogy néhányan levetik a vastag, protektoros szettet, és inkább kockáztatnak, pólóban indulnak motorozni, mintsem hőgutát kapjanak út közben.

Hatékony védelem perzselő melegben is

Szerencsére egyre nagyobb a választék olyan ruhákból és kiegészítő felszerelésekből, melyek a legnagyobb forróságban is elviselhetőek. Az RMC Motor szakértője pontról pontra végighaladt az öltözékeken, hogy nektek már ne kelljen azon gondolkodnotok, mire lehet szükségetek.

motoros-oltozet-meleg-idore

A B-Star Air Jack Evót szélálló, vízálló alapanyagból varrják, kivehető CE protektorainak és termobélésének, illetve vízzáró cipzárainak köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a jó ár/érték arányú felöltőre hajtó vevők körében. Most négyezer forintos engedménnyel, 35 991 forintért vásárolhatjátok meg az RMC-nél

Sokat számít, ha a teljesen zárt bukót nyitottra vagy felnyithatóra cserélitek, mert utóbbiak is megvédik kobakotok legérzékenyebb részeit a sérülésektől, viszont az alulról beáramló menetszélnek köszönhetően elviselhetőbbé válik a forróság. Hagyományos kabát helyett vegyetek fel levehető héjú vagy kimondottan nyári változatot, mindemellett – akár gyermekeknek ideális méretekben is – kapható úgynevezett protektoring is, ami hálós kialakításának köszönhetően folyamatosan szellőzik, miközben a beépített védőelemek tökéletesen helytállnak, ha netán elhasaltok menet közben. Nyáron sokan egyáltalán nem hajlandók zárt ruhában motorozni, mindenesetre azt javasoljuk, ők is vegyenek magukra legalább gerinc-, könyök- és térdvédőt! Ezekből is hatalmas a választék az RMC-nél, csak győzzétek kiválasztani az ízlésetekhez és pénztárcátokhoz illő darabot!

motoros-oltozet-meleg-idore
Vízlepergető külső bevonattal készül a B-Star Street cipő, amit váltóvédővel ellátott lábfejrész, gumírozott, kopásálló külső lábél, továbbá rugalmas, szellőző anyagból kialakított sarok és nyelv jellemez. Akciós ára most 29 900 Ft

A vastag nadrág nem éppen a legjobb választás a június és augusztus közötti időszakban, viszont a bermudát sem javasoljuk, inkább hosszú szárú, motoros farmerre szavazzatok! Rengetegféle fazonú és alapanyagú, mi több kimondottan hölgyekre szabott pantalló is fellelhető a törökbálinti bolt kínálatában, ki-ki megtalálja a részére megfelelőt. Sőt, csizma helyett húzzatok könnyű, motoros félcipőt, melynek speciális betétei megvédik a lábfejet az esetleges sérülésektől. Végül, de nem utolsósorban szerezzetek be egy pár lyukacsos textilkesztyűt, hogy kézfejetek is szellőzhessen túrázás alatt! Mindenkinek élményekkel teli motorozást kívánunk a nyári időszakra!