· Képek: Richter · 2018. március 13. 4

Motoros rekordkísérlet a cirkuszban

Halálos iramban

A héten tartja szezonnyitó premierjét a híres Richter Flórián Cirkusz, s a társulat tagjai nem mindennapi próbatételre vállalkoznak a csütörtöki előadáson.
Az ismert társulat március 15-én délután hat órakor a veresegyházi termálfürdőnél mutatja be legújabb műsorszámát. A bemutatón ezúttal nemcsak a hagyományos cirkuszi bemutatók kapnak helyet, hanem egy merőben új, szokatlan produkciót is láthat a nagyközönség. Tudniillik motorkerékpáros rekordkísérletre készülnek, mégpedig a brazil Diorios csoport hat artistája egyszerre, egy időben motorozik majd egy 4,5 méter sugarú gömbben. Noha a halálgömbnek nevezett eszközt már sokan felhasználták mutatványaik során, az még sosem fordult elő, hogy egyszerre ilyen sokan húzzák bent a gázt, vagyis ha sikerül az attrakció, akkor rekordot dönt a méltán népszerű csapat.
A Diorios artistáinak egyik 2017-es előadása – itt még „csak” öten motoroztak a gömbben
Az előadásra már megvásárolhatók a jegyek, illetve a társaság egy nyereményjátékkal és ajándék kuponnal is készült az esemény alkalmából, ami Facebook oldalukon érhető el. További információ a Richter Cirkusz weboldalán olvasható.