· 2020. november 11. 70

A motorosrendőrök egy napja

Mindig akad kifogás...

Vajon miként zajlik a motorosrendőrök egy napja, és milyen elképesztő kifogásokkal rukkolnak elő a sofőrök, hogy megússzák a bírságot? A videóból kiderül, hogy nem könnyű kenyér az egyenruhások munkája.
Ezúttal is a Szecso Video örökítette meg, hogy mi minden történik az utakon a rendőrök közelében. A tegnapi epizódban tovább pofátlanítottak négykeréken a korábbi részekből ismert Móniékkal, majd jöttek a motoros rendőrök. Természetesen ők is beszálltak az akcióba:
Hogy az átlagember is belekóstolhasson, miként zajlik a kétkerekű zsaruk egy napja, a stáb követte őket munkájuk során, sőt még egy delegációfelvezetést is sikerült megörökíteniük. A legviccesebb – egyben legfelháborítóbb – a sok kifogás (templomba sietek, ismerősöm maguknál dolgozik stb.), kicsit sem csodáljuk, hogy a frász kitöri a zsarukat az ilyen olcsó, átlátszó ürügyeket hallva. A végén jön a ráadás, egy kis „edukatív kitérő”, ahogy a készítők írják. Akit érdekel az egyenruhások munkája, itt talál további Szecso Videókat, beleértve a Rendőr és Tűzoltó lettem sorozat részeit, no meg a kerékpártolvajok és ittas sofőrök lefülelését megörökítő epizódokat.