· 2017. április 14. 5

Motoros véradás 2017-ben is!

Segítsünk együtt!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezik az immáron hagyományosnak mondható motoros véradást. Ezúttal április 23-án várják az érdeklődőket a koncertekkel, bemutatókkal színesített eseményre.
Mint azt megszokhattátok a rendezvény kapcsán, most is a Sóstó múzeumfalu ad helyet az egész napos összejövetelnek, ahová szervezetten, közösen juthatnak el a motorosok. A start Nyíregyházán, a Kossuth téren lesz reggel nyolckor, innen háromnegyed kilenckor indul a konvoj a múzeumfaluba, ahol - a gépek regisztrációja után - a Safety Hungary és a Megyei Közlekedési Bizottság munkatársai tartanak közlekedésbiztonsági programokat.
{{articleGallery[13216].caption}}
Tíz órától Honda motorkerékpárok kiállítása kezdődik, s késő délelőttől egészen három óráig négy különböző zenekar húzza a talpalávalót.

Lehetek véradó?

Egyszerű és gyors folyamat a véradás, de van pár kritérium, melynek mindenképpen meg kell felelned, ha jelentkezni szeretnél. Ezekről bővebben a Véradás.hu oldalon olvashatsz, ahol részletesen bemutatják, hogyan is zajlik ez a gyakorlatban.
A Honda Szász és a nyíregyházi Óriáskerék motorosegyesület szervezésében létrejött esemény népszerűségére jellemző, hogy idén már 12. alkalommal jönnek össze a motorosok a nemes cél érdekében, s alkalmanként eddig több százan segítettek, hogy megfelelő mennyiségű vérkészlettel gazdálkodhassanak a kórházak.