Lazulós, beszélgetős, strandolós és motorozós hétvégére invitál mindenkit a Pannonia MGTSZ a Velencei-tó partjára.

Nyári kikapcsolódás veteránokkal és Pannoniákkal

A program 19-én, pénteken kezdődik, aznap érkeznek meg a helyszínre, azaz a Drótszamár kempingbe a találkozó résztvevői. Szombaton indulnak a programok, motoros szempontból a legfontosabb a 10 órakor a kempingből startoló Horváth Géza Emléktúra, melynek keretében a környék legszebb útjait veszik célba a veteránosok. Este motoros lassúsági versenyen mérkőzhetnek meg egymással az öreg járművek gazdái, a fődíj pedig - a dicsőség mellett - egy kétszemélyes vacsora lesz.
motoros-weekend-velencen-22491
Igazán szép és ritka Pannoniákat is láthatunk Velencén, sok eredeti és restaurált példány felbukkan a Velencei-tó partján
A háromnapos rendezvény legjobban várt eseménye kétségkívül a Pannonia Mgtsz klubtalálkozó és a Pannonia P20-21 országos márkatalálkozó, melyre minden évben rengetegen jönnek el magyar motorjaikkal.
motoros-weekend-velencen-22492
Nincs márkagőg, bármilyen motorral részt vehettek a pannoniások találkozóján
A Weekendnek nincs külön nevezési díja, a veteránnal érkezők, látogatók és nézelődők a megszokott strandbelépő kifizetésével vehetnek részt a fesztiválon. Ha kíváncsiak vagytok a programra, azt javasoljuk, keressétek fel a Pannonia MGTSZ honlapját, ahol a motorokról és az összejövetelről is hasznos részleteket tudhattok meg.