Az elmúlt években egyre jobban kinőtte magát a Hajdú-Bihar megyei település motoros fesztiválja, mely az idei esztendőben is rengeteg érdeklődőt vonzott.

Motorostalálkozó volt Balmazújvárosban

Nem véletlen, hogy népszerű a balmazújvárosi esemény, hiszen a szervezők minden alkalommal igyekeznek színes és gazdag programkínálattal lenyűgözni a motorosokat és a látogatókat. A kétnapos fesztivál első napján, június 14-én, pénteken 11 órától indult a buli, kezdésnek egy látványos verseny, az Országos Stunt Riding Bajnokság aktuális fordulója szórakoztatta az egybegyűlteket. Ezután a Wan-Ted együttes adott koncertet, majd elindult a motoros túra Tiszacsegére. Aki Balmazújvárosban maradt, az részt vehetett a rendőrség baleset-megelőzési előadásán és megnézhette a kaszkadőrök újabb bajnoki fordulóját, ezután pedig a városban cirkáltak a résztvevők. Az este fénypontja az Emma Undressed és a Lord koncert volt, a napot éjszakai motoros bemutató zárta.
motorostalakozo-volt-balmazujvarosban-22310
Az első motorosok érkezésekor készült a felvétel Balmazújvárosban. A kétnapos esemény jó hangulatban telt, csupán a kánikulával kellett megbékélniük a résztvevőknek
Szombaton a Bekton Ifjúsági Fúvószenekar előadásával indult a nap, majd következett a városi motoros felvonulás, valamint egy látványos motormosást is végignézhettek a jelenlévők. Ebéd előtt közlekedésbiztonsági bemutató zajlott, délután pedig a Hortobágyra tartott a kétkerekűek karavánja. A fesztivált este a Chrome Rt együttes, Nagy Bogi és az Ossian koncertje koronázta meg. Bár csak most lett vége a rendezvénynek, a szervezők már a jövő évi programra koncentrálnak - aki idén lemaradt, készüljön, nehogy 2020-ban elmulassza a balmazújvárosi fesztivált!