Miként a korábbi években, most is tárt karokkal várja a MAMI (Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskola) a motorosokat 2021/2022-es képzéseire.

motorszerelo-kepzes-a-mami-ban-27656
Saját készítésű tananyag, felkészült oktatók és gazdagon felszerelt műhely – ezt nyújtja a MAMI
Olyan szakmákat tanulhatnak náluk a diákok, mint például a „Motorkerékpár és versenymotor technikusi”, amit nyolcadik osztály elvégzése után ötéves, érettségi után mindössze kétéves képzésen sajátíthatnak el.

Motorszerelő-képzés a MAMI-ban

Szintén a nyolc osztályt elvégzett fiatalokat várják a „Motorkerékpár mechatronikus” képzésre (5-0716-19-04), mely szintén nappali tagozatosoknak szól és három év alatt ad szakmát.
motorszerelo-kepzes-a-mami-ban-27657
A 25 év felettiek számára jó hír, hogy ők is részt vehetnek a nappali képzésen az esti iskola tandíjának megfizetése után
Miért éri meg pont a MAMI-ban tanulni? Nos, többek között állami tanulmányi ösztöndíjat és tanulói munkaszerződéssel járó munkabért kaphatnak a nebulók, arról nem beszélve, hogy egy valódi hiányszakmában helyezkedhetnek el, ahol két kézzel kapnak a jó szakemberek után, és továbbtanulásra is lehetőséged lesz a suli elvégzése után. Az már csak hab a tortán, hogy a tanárok nem elégedtek meg összeollózott tananyaggal, helyette maguk állították össze a teljes tantervet, így csak itt juthatsz hozzá az általuk összegyűjtött tudáshoz.
motorszerelo-kepzes-a-mami-ban-27655
Többféle szakra jelentkezhetnek a 8 vagy 10 osztályt végzett diákok, illetve az érettségivel rendelkezők
Emellett saját szerelő- és villanytanműhellyel dicsekedhet az iskola, arról nem beszélve, hogy milyen sokat tanulhatnak diákjaik a MAMI Kupának és az ott rajthoz álló motoroknak köszönhetően. Téged is érdekel a lehetőség, de munka mellett csak esti oktatásra van időd? Sebaj, a MAMI-ban nappali és esti képzésre is jelentkezhetsz – itt találod az egyes képzések részleteit és az online jelentkezési lapokat.