Karácsony közeledtével a motorosboltok is elkezdték beharangozni év végi akcióikat, így most jobb áron juthattok hozzá a 2024-es túrák, motorozások legfontosabb kellékeihez, legyen szó új bukóról, ruháról vagy éppen sisakbeszélőről. Első körben a Motozem újdonságai közül szemezgetünk, élen a legjobb ár/érték arányú, valamint kimondottan téli holmikkal.

motozem-karacsonyi-ajanlatok-motorosoknak
Racing softshell kabát

Mivel nem mindenki tölti nyeregben a leghidegebb hónapokat, „civil” ruhák is bekerültek a válogatásba, mint például ez a softshell kabát. A vízálló, egyben légáteresztő, illetve gyapjúbéléssel készült, kapucnis felső igazi univerzális darab, ráadásul egy drágább póló áráért elérhető.

motozem-karacsonyi-ajanlatok-motorosoknak
Shima Powerheat fűthető mellény

Aki mégis motorral ülne, az bizonyára nagyra értékeli majd a fűthető mellényt, mely XS-től 3 XL-es méretig kapható, és az időjárástól függően négy fokozatban állítható a fűtőszálak teljesítménye. Tervezésekor gondoltak az extrém hidegben és kimondottan sokat motorozókra is, így a folyamatos meleget biztosító mellény a legmagasabb fokozaton akár négy órán át folyamatosan használható. Ráköthető a motor elektromos rendszerére, de még kényelmesebb, ha egyszerűen külső aksiról üzemelteti a pilóta, hiszen így nem kell kihúzni a kábelt leszálláskor.

motozem-karacsonyi-ajanlatok-motorosoknak
Maxto sisakbeszélő

Ezek mellett kedvező árú, akár egykilométeres hatótávú, hat motorost összekapcsoló sisakbeszélő is megtalálható a színes felhozatalban, és természetesen az „örök sláger” vásárlási utalvány sem maradhatott ki a sorból.