Ha csak egyféle öltözéket engedhettek meg magatoknak, okvetlenül arra a ruhadarabra szavazzatok, amivel változatos időjárási viszonyok között, kora tavasztól késő őszig elégedettek lehettek.

Túrázók kedvence lehet a B-Star kabátja

Az RMC Motor által most piacra dobott, túramotorosoknak kifejlesztett, négyrétegű Ultimax textilkabát számos különleges technikai részlettel dicsekedhet, ilyen például a csúsztatható patent segítségével állítható nyakpánthossz és a kivehető vízzáró réteg. Utóbbi egyáltalán nem szokványos az ilyen jellegű kabátoknál, tudniillik gyakran csak a termoréteg eltávolítására van mód, így viszont nyáron, kánikulában még kényelmesebb viselet lehet az Ultimax.

negyretegu-textilkabat-a-b-startol
Nyolcféle méretben kapható a levehető elülső borítású, hálós légáteresztő, köztes víz- szélzáró, illetve kivehető termorétegből felépülő szerelés. Hasznos, hogy az alkarnál található cipzár felülről is elhúzható, így anélkül engedhetjük be a levegőt, hogy a csuklónál megnyitnánk a kabát ujját

Tegyük hozzá, a termék alapanyaga első osztályú cordura, s ebből készültek a vállnál és az alkarnál található, megerősített részek is. Természetesen több helyen – az alkarnál, a felkarnál, a lapockánál és a mellkasnál – bogárhálóval ellátott szellőzőablakokat alakítottak ki, mi több a csípőnél, a deréknál, a karoknál és a nyaknál szűkítő pántokat helyeztek el, hogy testméretetekhez igazíthassátok a kabit. Jó pont jár a gerincnél, a könyöknél és a vállnál megbújó, cserélhető, viszkóelasztikus protektorokért, mert ilyenekkel általában csak jóval drágább modellekben találkozhattok.

negyretegu-textilkabat-a-b-startol
Roppant hasznos a meghosszabbítható nyakpánt, azonkívül az erre a részre varrt neoprén betétek megakadályozzák, hogy az egyik legérzékenyebb testrészetek megfázzon menet közben. A főcipzárhoz is széles hajtókát varrtak, ami gátolja, hogy bejusson a kabátba a szél vagy a nedvesség

Miként egy ilyen színvonalú dzsekitől elvárható, elöl és hátul is fényvisszaverő prizmák díszítik, ezáltal még könnyebben, gyorsabban észrevehető a motoros, s nem hiányzik a felszerelések közül a hátsó, vízálló térképtartó, a hát felső részére illesztett, ivózsáknak kialakított tároló, mindemellett vízálló külső és belső zsebekkel, valamint telefontartóval is felvértezték a B-Star újdonságát. Végül, de nem utolsó sorban essék szó arról is, hogy az Ultimax alsó, hátsó szegélyét összecipzárazhatjátok a nadrággal, így garantáltan nem lóg majd ki a derekatok motorozáskor. Mindezek fényében kifejezetten kedvező az 51 990 forintos ár, hiszen az ilyen és ehhez hasonló túrakabátok általában ennél sokkal többe kerülnek.