· Képek: Kiss Czakó Imre · 2017. június 14. 6

Oldalkocsis és katonaimotor-találkozó Magyarországon

Háromkeréken szép az élet!

Igazi különlegességgel gazdagodik a hazai találkozónaptár, ugyanis a IV. Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó, Közép-Európa legjelentősebb háromkerekű rendezvénye ezúttal összefonódik az I. Nemzetközi Katonai Motorostalálkozóval.
A három napig tartó eseményen színes családi programok, érdekes nemzetközi bemutatók, szakmai előadások, élménytúrák és látványos koncertek mellett Magyarországon soha nem látott méretű katonaimotoros-kiállítás nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt. A 2017. augusztus 10-12. között, Kiskunfélegyházán zajló rendezvényen a közel százéves katonaimotor-gyártás történetét átölelő anyag látványos betekintést nyújt a XX. század két- és háromkerekű honvédőinek életébe a harcmezőkön. A több száz négyzetméteres, javában még ma is üzemképes gépekből álló tárlat szervesen összekapcsolódik az oldalkocsis motorokhoz és a terepmotorozás történetéhez, hiszen ki ne emlékezne nagyapáink elnyűhetetlen, hadseregből kimustrált fogataira, amelyek további évtizedekig hűen szolgálták még a családot úttalan utakon.
{{articleGallery[14076].caption}}
A szervezők mindenkit sok szeretettel várunk erre az érdekes, új színfoltra a magyar motorosvilágban, érkezzenek a vendégek két-, három- vagy négykeréken. Az eseményről további részleteket az Oldalkocsis.hu honlapon olvashattok.