Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés - ez a Harley-Davidson Open Road Fest mottója, s nem ok nélkül, ugyanis az éppen húszéves múltra visszatekintő fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.

Ők is motoroznak - és motorozásra csábítják a fiatalokat, - így nem meglepő, hogy a Tankcsapda tagjai is ott lesznek a 20. Open Road Festen

Június 5. és 9. között valódi rockzenétől lesz hangos Alsóörs, ugyanis a két világsztár, Glenn Hughes (Deep Purple) és a Europe együttes mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, a tavalyi Dal-győztes AWS és a Zorall, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Blues-, rock és tribute-zenekarok a jubileumi Open Road Festen

A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra. Pataky Attila egyik kedvenc története például éppen a 60. születésnapjához kötődik, amelyet igazi rockerhez méltóan barátai körében, hatalmas bulizással ünnepelt.
open-road-fest-2019-21170
Sidi, a Harley-Davidson nagykövete
- Éjfél után kiültettek egy székre, hogy most jönnek a meglepetéscsajok, és így is lett, majd egy hatalmas dobozt toltak be, amiből kiugrott még egy lány, aki elkezdett felém araszolni. Alig vártam, hogy közel érjen, amikor belém fúródott a tekintete én pedig tudtam, hogy ismerem. Orsi volt, a feleségem! Ennél nagyobb meglepetés nem érhetett volna - mesélte Attila. Az ígéretes menüt sok-sok magyar tribute banda fűszerezi, mint például az ACid/DC vagy a Hollywood Rose. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor látogass el az idei, jubileumi találkozó honlapjára, ahol már megtalálható a teljes program és a zenekarok listája.