Miként az elmúlt húsz évben, úgy 2020-ban is motordübörgéstől lesz hangos Alsóörs. A motorosoknak, zenerajongóknak és természetesen a környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között zajlik a balcsi északi partján.

- Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, sok megkeresést és kérést kaptunk. Többen írták, hogy a Balaton, a napsütés és a felsorakoztatott programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje, hogy arra négy napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. A visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket és az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön - írták a szervezők.
open-road-fest-2020-alsoors-jegy-24199
- Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk - folytatták -, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk - mondta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója. Ma az is kiderült, hogy az ötnapos belépő most csupán 13 000 forintba kerül, aminél egy sátorhely is többe kerül a Balatonnál - ha lecsapnál rá, a fesztivál honlapján veheted meg a kedvezményes áru beugrót, és ugyanide töltik fel hamarosan, hogy milyen programok várhatóak a 2020-as bulin.