· Képek: Harley-Davidson Budapest · 2018. július 12. 4

Átadták az Open Road Fest nyereménymotorját

Szerencsés csillagzat alatt

Miklós Zoltánnak egy óriási álma vált valóra, mikor a több ezer játékos közül az ő nevét mondták ki júniusban az alsóörsi fesztivál nagyszínpadán. A szerencsés fiatalember tegnap átvehette az új Street Rodot.
Miként minden évben, az idei Open Road Fest szombati napján is kisorsoltak egy Harley-Davidson motorkerékpárt, amit ezúttal Miklós Zoltán nyert meg. Zoltán tizenkét éves kora óta motorozik, vagyis jó pár ezer kilométerrel a háta mögött érkezett a Balaton partjára, ahova - szintén motoros - felesége és két gyermeke is elkísérte. Ez volt a második alkalom, hogy itt járt, s természetesen nem volt kérdés számára, hogy benevez a nyereményjátékba, bízva abban, hogy idén talán ő lesz a szerencsés, aki megnyerheti a kisorsolt Street Rodot. Óriási volt az öröm, mikor több ezer pályázó közül az ő neve hangzott el a színpadon, tudniillik régi vágya volt egy ilyen gép.
{{articleGallery[18754].caption}}
A történet érdekessége, hogy Zoltán 650-es Yamaha Dragstarjával érkezett Alsóörsre, aminek kulcsán a 2008-as Harley Fesztivál logója fityegett - ezt még vásárláskor kapta hozzá, és azóta sem cserélte le. Az ünnepélyes átadáskor óriási meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy a megnyert vadonatúj Harley kulcsa ugyanolyan tartón függ, mint sajátja... Sok szép élményt kívánunk neki az új motorral, és reméljük, hogy találkozunk jövőre a jubileumi, 20. Open Road Festen június 5-9. között!