Közép-Európa legnagyobb motoros túrája – áll az Open Road Tour beharangozójában, mely egy 2022. május 26. és 28. között zajló túra sok-sok érdekes programmal és meglepetéssel. Sopron, Győr, Budapest, Hatvan, Kápolna, Eger és Debrecen lesznek az esemény pihenő-, illetve célállomásai, ezek közül Budapesten, Egerben, valamint Debrecenben felvonulással, motorbemutatóval és – többek között – koncertekkel is készülnek a szervezők.

Hamarosan indul az Open Road Tour

Ha Te is ott lennél az egész országot átszelő túrán, látogass el az esemény hivatalos honlapjára, ahol már megtalálod az egyes városokban, településeken zajló programokat, a pontos „menetrendet” és azt is, hogy melyik zenekarokkal bulizhatsz Budapesten, Egerben és Debrecenben. S ha már a koncertek szóba kerültek: a motorosok egyedi karszalagot kapnak, amivel olcsóbban foglalhatnak szálláshelyeket a programok közelében, valamint részt vehetnek a koncerteken és az ingyenes városnézéseken is.

open-road-tour-2022-utvonal
Akár útközben is becsatlakozhatsz: egyebek mellett Budapesten, Egerben és Debrecenben is lesznek regisztrációs pontok, ahol várják az újonnan érkező motorosokat

Azon sem kell aggódnod, hogy esténként hol rakd le a gépet, ugyanis mindhárom városban őrzött VIP-parkoló várja a résztvevőket és motorjaikat. Az ötletgazdák gondoltak arra is, hogy legyen időd kipihenni magad a bulizás után, ezért minden nap késő délelőtt, csak fél 11-kor indul a karaván a következő helyszínre, ahol ismét érdekes „gasztronómiai, turisztikai élmények és koncertek várják a motorosokat”, írják a szervezők az esemény beharangozójában.

open-road-tour-2022-utvonal
Az Open Road Tour elsősorban azoknak szól, akik – a motorozás mellett – szeretnék alaposan megismerni, felfedezni az útba eső településeket és tájegységeket. A szervezők még ingyenes idegenvezetéssel is készülnek Egerben, hogy minél többet megtudhass a történelmi emlékeket őrző városról

Ne feledd hát: három hét múlva startol az Open Road Tour, melyhez már most csatlakozhatsz ezen a linken, ha részt vennél Közép-Európa legnagyobb motoros túráján május 26. és 28. között.