· 2019. július 3.

Nyílt nap kezdőknek és haladóknak

Pályázzatok a Pannónia-Ringen!

Rendszeresen hirdet programot a különféle hazai helyszíneken a Pályamotorozás csapata - legközelebb a Pannónia-Ringre várják a sportmotorozás híveit.
Nagyszerű nyári kikapcsolódásnak ígérkezik az egy hét múlva zajló pályázás, ahol profik és kezdők is ideális körülmények között száguldhatnak végig a Pannónia-Ringen.

Nyílt nap kezdőknek és haladóknak

Július 9-én, kedden kezdődik a kétnapos rendezvény, tudniillik aznap délután 16 órakor nyitják ki a Pannónia-Ring kapuit és este nyolcig gyakorolhatnak a résztvevők. Erre kizárólag a kezdőket várják, akik ideális körülmények között csiszolhatják tudásukat, hiszen a pályára korlátozott számú motorost engednek fel, és előzni sem szabad, emiatt nem kell tartani attól, hogy a srácok összeakadnának vagy bármilyen versenybaleset történne. Kimondottan a pályzással barátkozó, esetleg attól még tartó motorosokat csábítanak a keddi ostffyasszonyfai programra, olyanokat, akik még nem érzik magukban a rátermettséget és félnek felmenni a gyorsabb résztvevők közé. Természetesen nem magukban köröznek majd a motorosok, mivel gyakorlott oktatók segítik őket a teljes képzés során.
{{articleGallery[22446].caption}}
Másnap, azaz július 10-én aztán már a haladóké és a profiké lesz a terep: ekkor a nyílt nap mellett klubversenyek is zajlanak majd a ringen. Megannyi időpontra, szabadedzésre lehet jelentkezni, kezdő, közepes és gyors csoportokra bontják a jelentkezőket. Lesz tehetségkutató sprintverseny 600/1000 és Open 600/Open 1000 kategóriában, emellett ezúttal is oktatással készülnek a szervezők. Legyetek minél többen, információért pedig látogassatok el a rendezvény honlapjára - jó motorozást, jó tanulást kívánunk mindenkinek!