· Képek: Piroch Gábor · 2018. november 2.

Piroch Gábor lenyűgöző élettörténete

A srác, aki a tűzzel játszik

Él hazánkban egy fiatalember, akire büszkék lehetünk, hiszen világszerte a legjobb kaszkadőrök között jegyezik. Most ő mesél kalandjairól életrajzi könyvében, mely nagyszerű ajándék lehet a karácsonyfa alá.
Nem könnyű a kaszkadőrök élete, hiszen jóformán az életüket kockáztatják minden egyes filmforgatáson, mindezt úgy, hogy közben „láthatatlanok”, hiszen a nézők sokszor azt sem tudják, pontosan melyik jelenetben működtek közre. Ebbe az igazán speciális hivatásba szeretett bele Piroch Gábor is, aki nem kevesebb mint négy évtizede dolgozik kaszkadőrként. Ez idő alatt nemcsak hazánkban csillogtatta meg tehetségét, hanem a leghíresebb színészekkel dolgozott együtt hollywoodi produkciókban, többek között a Trója, a Terminátor 3, a Titanic, a Világok harca, a Total Recall, a Mennyei királyság, illetve a Mr. és Mrs. Smith című filmekben is az ő előadásában láthatjuk a legmeredekebb, legveszélyesebb jeleneteket. Ezen kívül koordinátorként is számos alkotásban közreműködött, hiszen szakértelmére a legismertebb rendezők számítottak.
{{articleGallery[19893].caption}}
Piroch Gábor lebilincselően izgalmas történetébe bárki bepillantást nyerhet a Kaszkadőrnek születtem című önéletrajzi kötete által. A könyvben elmeséli, miként került közel ehhez a világhoz, hogyan indult karrierje, s megannyi érdekes sztorit megoszt velünk a filmezés világából. Olvasni mindig jó, így ez nemcsak a kétkerekűek szerelmeseinek lehet érdekes - aki kedvet kapott hozzá, az elismert kaszkadőr honlapján meg is rendelheti a könyvet.