· 2020. június 22.

Próbáld ki a legújabb Lvneng modelleket!

Tesztelj te is villanyrobit!

Számos motoros webáruház próbál szerencsét Magyarországon, ám zömüknél általában nincs mód arra, hogy testközelből megismerjük a kiszemelt vasat, netán még egy tesztkörre is elvigyük a kiszemelt gépet. Üdítő kivétel a Lvneng hazai forgalmazója, aki tárt karokkal várja a motorosokat és az autóból átülőket.
Csupán néhány hónapja tört be a piacra a Zöld Mobilitás Kft., a Lvneng e-robogók importőre, azonban a cég vezetői a kezdetektől mindent megtesznek azért, hogy minél többet megtudhassunk az állami támogatással is megvehető robogókról.

Próbáld ki a legújabb Lvneng modelleket!

Az érdeklődőknek mindössze annyi a dolguk, hogy ellátogatnak az ElektromosRobogó.hu honlapra, ahol valamennyi lényeges adatot fellelhetnek a termékekkel kapcsolatban.
{{articleGallery[25783].caption}}
Aki jelentkezne próbaútra, annak egy néhány soros formanyomtatványt kell kitöltenie a robogókat bemutató oldalon. Jelenleg az S5 modell áll készenlétben a tesztparkban, de már nem kell sokat várni, és a másik egymillió alatti gép, az X1 is hamarosan érkezik Európába.
A pályázatírásban is segítenek
Ugyan néhány nap alatt elfogyott az elektromos járművek megvásárlását támogató, 5 milliárd forintos állami keret, hamarosan újraindulhat a program. Éppen ezért, ha villanyrobogóban gondolkodsz, bátran keresd fel a Lvneng forgalmazóját, ahol örömmel közreműködnek a pályázat elkészítésében - kaphatunk segítséget telefonon keresztül, de akár a beadandó anyag megírásban is kérhetjük a támogatásukat.
A regisztráció kitöltését követően a cég felveszi a kapcsolatot a jelentkezővel, s egy előre meghatározott budapesti helyszínre szállítják a robogót. Miután kitöltöttük a felelősségvállalási nyilatkozatot, már indulhat is a negyedórás próbakör, ami tapasztalatunk szerint már elég, hogy jellemző élethelyzetekben (belvárosi forgalom, nagyobb emelkedő, parkolás, töltés stb.) kipróbáljuk a motort. Természetesen a Zöld Mobilitás Kft. képviselője szívesen ad részletes tájékoztatást a járműről, így a jótállásról, az árról, a megvásárolható extrákról vagy az akkumulátorokról egyaránt hasznos információhoz juthatunk.