Nyáron rengeteg gyermekeknek szóló esemény zajlik a Quadtours különleges pályáin, emellett gyakran indulnak céges csapatépítő tréningek is.

Felejthetetlen élmény a quadozás

Miként azt a vállalkozás rendezvényszervezőjétől megtudtuk, az iskolai vakáció roppant fontos időszak az életükben, tudniillik számtalan gyerek- és tinicsoport látogat el az RMC Motor főhadiszállása közelében található, többféle nehézségű pályát felvonultató területre.

quadozas-torokbalinton
A nyár sem múlhat el akciók nélkül: aki a különleges élményekkel kecsegtető Safari Max programot választja, az a harmadik fél órát most ingyen veheti igénybe

A legkisebbek az úgynevezett DinoKartokkal vagy apró elektromos terepjárókkal sajátíthatják el a terepezés alapismereteit, sőt vannak kifejezetten gyerkőcöknek szánt, kisméretű quadok is, melyek tökéletesen alkalmasak rá, hogy megszerettessék a lurkókkal a járműveket és a terepezést.

A quadok és a gyermekjárgányok mellett valódi terepjárók is felsorakoznak a vállalkozás parkolójában. Ezekkel az összkerekes kocsikkal felnőtteket és gyermekeket is visznek a trénerek, sőt tanítják is, miként kell vezetni az autót extrém körülmények között, nem beszélve arról, hogy terepjárós szafarit szintén szerveznek a környező vidékeken. Egy autóban hárman férnek el, a kaland díja pedig mindössze 15 000 Ft/óra.

Persze arra is van mód, hogy családok együtt járják be a park egyedülálló ösvényeit, patakmedrekkel, vízmosásokkal és bozótosokkal tarkított útjait, s meglátogassák az elhagyott gyárépület környékét vagy az egykori agyagbánya zeg-zúgait. Klassz, hogy nemcsak „benzingőzős” túrákkal szakadhattok ki a hétköznapokból, hanem játékos vagy éppen extrém vetélkedő és hangulatos piknik is része lehet az időtöltésnek.

quadozas-torokbalinton
Szülinapi zsúrt, csapatépítőt, pikáns feladatokkal tarkított lány- és legénybúcsút vagy akár romantikus pikniket is tarthattok a törökbálinti élményközpontban

A Quadtours honlapján megannyi ajánlat közül választhattok. Felnőtteknek próbaképpen a félórás vagy egyórás „Bányakaland” nevű csomagot ajánljuk, hiszen a tapasztalt oktatókkal szervezett alkalmakon kezdők és a haladók sem unatkoznak, ráadásul díjuk is rendkívül kedvező, 8000, illetve 12 000 Ft/fő. Izgalmas a „Szafariprogramok a természetben” is, ami külső helyszínen bonyolódik elhagyatott, vadregényes környezetben, s ennek óradíja is mindössze 13 000 Ft/fő. Gyerekek már 6000 Ft/fő áron eltölthetnek fél órát a járgányok nyergében, a csoportos foglalkozásokkal összefüggésben pedig érdemes felvenni a kapcsolatot a házigazdákkal - örömmel alkalmazkodnak az igényekhez, és megszerveznek szinte bármilyen összejövetelt.