Ezúttal tényleg igaz, hogy a jó bornak nem kell cégér, ugyanis az RBikert maguk a felhasználók dicsérik: ezernél több értékelés alapján 4,2-es átlagnál jár a Google Playben. Persze a kimagasló „jegyhez” az is hozzájárult, hogy a hozzászólások alapján sokat foglalkoztak a készítők a használat közben jelzett hibákkal, illetve azok elhárításával.

rbiker-motoros-alkalmazas-app-26442
Nem csak online erősek – motoros véradást és megannyi túrát is szervezett már az RBiker csapata
Hasonlóan pozitív az App Store-ból érkező visszhang - 4,8 csillag -, s az elégedetlenek sem feltétlenül az alapvető hibák, inkább a ki nem használt lehetőségek miatt vontak le egy-egy érdemjegyet.

20 millió kilométernél jár az RBiker

Mi tagadás, az eddig feltöltött, több mint 20 millió kilométernyi (!) túra önmagáért beszél, miként az is, hogy immáron 43 ezer motoros élvezheti az RBiker ingyenes szolgáltatásait. Márpedig ezekből akad bőven, például utólag valós időben vagy tetszőlegesen felgyorsítva „visszanézheted” a túrát a térképen, miközben látványos grafikonok mutatják, mennyivel haladtál és milyen magasságokat hódítottál meg az adott pillanatban.
rbiker-motoros-alkalmazas-app-26443
Ha nem akarod, hogy más is lássa az átlag- vagy csúcssebességet, egy mozdulattal el is tüntetheted a túra térképe mellől. A készítők szívükön viselik a hazai látványosságok és helyi vállalkozások sorsát is, ezért részletes ajánlóval is bővítették az alkalmazást.
rbiker-motoros-alkalmazas-app-26444
Itthon vagy külföldön? Az offline is rögzítő RBikert nyugodtan használhatod határainkon túl is
Itt a nevezetességektől a motorkölcsönzőkön és -szervizeken át a legnépszerűbb fagyizókig mindent megtalálsz, így ha megvan a környék, amit az itinerek alapján kiszemeltél, rögtön azt is megtudhatod, hol érdemes megállni a kanyarvadászat közben. Ha Te is csatlakoznál, innen tudod letölteni az RBikert Androidra vagy iOS-re.